05 Februari 2011

Nuffnang - My 1st Buffered Earning !

Salam Sayang kt sumer Geng Bloggerku...
Dah lama sha x conteng2 kt sini..al maklum cuti pun namanya..so tulis entry dan blogwalking pun bercuti la..hehe... lagipun cuti balik kg..so segala laptop dan broadband bagai tu sha tinggal jek kt umah... kang kalau bawak ada org kata seghupa x balik kg kalau masih ngadap my lappy too...adusss....

Sedang dok usha2 Biz Blog sha Tupperware Lovers  updated new limited offers for CNY.., saja gatal tangan check website Nuffnang..
actually mmg blog sha dua2 ni dah berstatus Glitterati..tapi currently cuma ada campaign per click jer...
Dgn x disangka2 sha dapat BE la.. apa tu..sebut betul2 Buffered Earning dr Cik Nuffnang Tersayang..
Buffered Earning for My Biz Online Blog pun kira ok pe...


Walaupun amountnya sikit..tapi akhirnya sha dapat gak Buffered Earning dari Cik Nuffnang Tersayang.. Syukur Alhamdulilah...Thanks cik Nuffnang...sayang you..muah2
Ni yg nak menambah semangat nak berBlog dan BlogWalking nih,,
Hope my 1st blog ShaLivingLife pun akan dapat BE dr Cik Nuffnang akhirnya.... tunggu..

Sorry..mencelah promosi sket...

Kalau korang ada minat product Tupperware..meh la singgah Blog sha ni ek..
Sape followers ShaLivingLife then followers Tupperware Lovers ni akan dpt additional spesel offer...
k..
Ini jek entry sha bwat masa ni... mata tokleh tido coz terbangun kul 2pagi tgk cik hubby balik mancen...minum nescafe..mata trus jem x mao tdo... huhu..
Layan lappy lagi sambil tunggu azam subuh..tarhim dr subuh berdekatan dah berkumandang....
Jumpa lagi...

4 Komen Anda:

bile la top nk dapt BE gak ek.. hehehe :)

singgah petang...disni..tahniah ye

oh nuffy... bila agaknyer di kau nak menyinggah di blog ku ini.. hehe

sangat ferfect sekali isi dalam blog ini thanks ya shobb!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More